As I was telling you yesterday, I always include some "fast foods" in my shopping list for emergency cases (days when I have more work, when I get home later, when I have classes, when I travel, etc). Here is the list with my top 5:
- Pizza. A mi me gusta "arreglar" la pizza antes de meterla al horno (como siempre hace mi mamá también): un porquito de queso, un chorrito de aceite de oliva, algunos ingredientes adicionales...
- Hamburguesas. Son una salida súper práctica para comer con arroz, puré de papas o ensalada.
- Empanadas de pollo. Estas empanaditas van al horno y son una buena opción para entradas o para plato de fondo con arroz o ensalada.
- Huevos. Son tan fáciles y versátiles! Huevos revueltos con alguna verdurita, un omelette, una tortilla de papas, etc. Ya probaron hacer tortillas (de esas tipo mejicanas) rellenas con huevos revueltos? Son buenísimas!
- Fideos con salsa roja. Tengan siempre en su despensa un frasco de salsa boloñesa de buena calidad o uno de pesto. Almuerzo listo en 10-15 minutos o lo que demoren en hacerse los fideos!
Espero que este post les de algunas ideas. No pasa nada por comer una cosa rápida cuando estamos más atorados de trabajo. Y como yo sigo con gripe, tendrán que esperar un poquito más para nuevas recetas ;)
- Pizza. I like to "fix" the pizza before putting it into the oven (as my mom does): put some extra cheese, a little of olive oil, some additional ingredient...
- Hamburgers. These are very practical. Serve them with rice, mashed potatoes or a salad.
- Chicken puff pastries. These are cooked in the oven and are a good option as entrees or main dish. Serve them with rice or salad.
- Eggs. They're so easy to prepare and so versatile! Scrambled eggs with some veggie, omelette, potato tortilla, etc. Have you tried making flour tortillas filled with scrambled eggs? They're yummy!
- Pasta with tomato sauce. Always have in your pantry a jar of a good bolognese sauce or pesto sauce. Lunch ready in 10-15 minutes or the time it takes for the pasta to be ready!
Sem comentários:
Enviar um comentário