This is a soup that my mom used to make me and now I make at home. My husband really likes it! It's simple, easy and very tasty. And, it has protein because it has egg. I show you how to prepare it here.
Sopa Fuchifu
- Un cubito knorr o maggi (de carne o pollo)
- Oréganos, sal
- 3 (o más) papas peladas y ralladas
- 1 o 2 huevos
Fuchifu Soup
Ingredients:
- One flavor bouillon or cube (chicken or meat)
- Dried oregano, salt
- 3 (or more) potatoes, peeled and shredded
- 1 or 2 eggs
Llena una olla con agua y añade un cubito maggi o knorr y un poco de oréganos secos. Cuando el agua esté hirviendo, agrega las papas ralladas (la cantidad depende de la cantidad de agua que tengas, la proporción es de 3 papas grandes para un litro y medio de agua aproximadamente). Para agregar el huevo, primero haces un pequeño orificio en la cáscara ayudándote con la punta de un cuchillo y vas añadiendo el huevo a la olla de modo que se hagan "hilos" de huevo. Deja la sopa hirviendo hasta que la papa y el huevo se hayan cocido. Corrige la sal a gusto. Es así de fácil y rápida! Le puedes poner un chorrito de sillao (salsa de soya) si te gusta. Espero que la disfruten!
Fill a pot with water and add a flavor bouillon or cube and some oregano. When the water is boiling, add the shredded potato (the amount of potatoes will depend on the amount of water you use, usually is about 3 big potatoes for 6 cups of water). To add the egg, make a small hole in the shell with the tip of a knife and drop its content into the soup. Let the soup boil until the potatoes and the egg are cooked. Add salt to your taste. It's that simple and fast! You can add a little of soy sauce if you like. Enjoy!
Acabo de prepararla y me salio genial, Gracias Pam!!!
ResponderEliminarQué bueno Ana!!! Provecho! :)
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