sexta-feira, 29 de novembro de 2013

2 formas de comer coliflor | 2-way cauliflower

Les gusta la coliflor? Tienen alguna receta favorita para preparla? Aquí les dejo un par de ideas ricas y fáciles. Lo único que tienen que hacer primero es sancochar (cocer) la coliflor.

Do you like cauliflower? Do you have any favorite recipe to prepare it? I leave you here a couple of ideas, tasty and easy. The only thing you need to do first is to cook the cauliflower.

1. Coliflor con salsa blanca

Hagan una salsa blanca de consistencia mediana con dos cucharadas de margarina y 2 cucharadas de harina por cada taza de leche (ver instrucciones en este post). Y listo! Cubran la coliflor ya cocida con la salsa. Es deliciosa como entrada o con arroz.

1. Cauliflower and white sauce

Prepare a medium-consistency white sauce using two tbsp. of margarine plus 2 tbsp. of flour per cup of milk (see the instructions on this post). And it's done! Pour the white sauce on top of the cauliflower (already cooked). It's delicious as an entree or with rice.


2. Coliflor rebozada

Batan dos huevos en un bowl, adicionen sal y pimienta. Pongan a calentar un poco de aceite en una sartén. Pasen los pedazos de coliflor (ya cocida) por el huevo y pónganla a freir. Sirvan con arroz blanco y ensalada.

2. Battered cauliflower

Lightly beat two eggs in a bowl, add salt and pepper. Heat some vegetable oil in a pan. Dip the pieces of cauliflower (already cooked) in the batter and fry. Serve with white rice and salad.



Sem comentários:

Enviar um comentário